top of page
REDOVISNINGSCENTER

Allt fler kunder har upptäckt fördelarna med Redovisningscenter. Vi hjälper dig att få full kontroll på ekonomiarbetet i företaget. Vår grundläggande affärsidé är att erbjuda både enkla och kvalificerade ekonomi- och redovisningstjänster åt mindre och medelstora företag. Ett personligt och långsiktigt samarbete är av högsta vikt. Vi tror starkt på att företag behöver ha en nära och långsiktig relation till sin redovisningsbyrå för att lyckas med sitt företagande.

 

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg och säker på att din löneadministration, skattehantering, bokföring och redovisning sköts korrekt och riktigt och att vi alltid sätter dig och ditt företag i fokus.

AUKTORISERAD OCH MEDLEM I SRF

Redovisningscenter är en Auktoriserad Redovisningsbyrå och är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF. För att kvalificera sig och bli en auktoriserad byrå krävs en gedigen ekonomisk utbildning och lång praktisk erfarenhet. Det betyder även att vi förbinder oss att följa Svensk Redovisningsstandard (REX) och att vi genomgår regelbunden kvalitetssäkring. För dig som kund innebär det att du får en trygg och seriös samarbetspartner.

FULLSERVICEBYRÅ

Redovisningscenter är en fullservicebyrå med kontor i Skövde, Tibro, Hjo och Göteborg. Bolaget startades för drygt 20 år sedan och har kontinuerligt växt sedan dess. Vi är idag 14 anställda i Skaraborg, alla med varierande bakgrund och erfarenhet från ekonomi- och redovisningsbranschen. Vår ambition är att genom god service och hög kundnöjdhet fortsätta vår tillväxt.

bottom of page