top of page
INTEGRITETSPOLICY

Vår integritetspolicy förklarar övregripande hur vi samlar in och använder dina personuppgifter. 

 

För Redovisningscenter är våra kunders förtroende den viktigaste tillgången. Förtroendet bygger i hög grad på respekt för människors personliga integritet.

Integritetspolicyn beskriver dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. En viktig utgångspunkt är att all behandling av personuppgifter i Redovisningscenter ska följa bestämmelserna i dataskyddsförordningen (GDPR) och kompletterande bestämmelser i EU:s och svensk integritetsskyddslagstiftning.

Läs Integritetspolicyn i sin helhet här.

AUKTORISERAD OCH MEDLEM I SRF

Redovisningscenter är en Auktoriserad Redovisningsbyrå och är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, SRF. För att kvalificera sig och bli en auktoriserad byrå krävs en gedigen ekonomisk utbildning och lång praktisk erfarenhet. Det betyder även att vi förbinder oss att följa Svensk Redovisningsstandard (REX) och att vi genomgår regelbunden kvalitetssäkring. För dig som kund innebär det att du får en trygg och seriös samarbetspartner.

FULLSERVICEBYRÅ

Redovisningscenter är en fullservicebyrå med kontor i Skövde, Tibro, Hjo och Göteborg. Bolaget startades för drygt 20 år sedan och har kontinuerligt växt sedan dess. Vi är idag 14 anställda i Skaraborg, alla med varierande bakgrund och erfarenhet från ekonomi- och redovisningsbranschen. Vår ambition är att genom god service och hög kundnöjdhet fortsätta vår tillväxt.

bottom of page